SEKSUELE LUST EN SEX DRIVE!

DE KRACHTIGE WERKING VAN DE INGREDIENTEN

Male XL is het sterkste erectiemiddel én de krachtigste libido booster van dit moment. Alle uitwerkingen die de ingrediënten van Male XL teweeg brengen hebben we handig voor je in een tabel gezet.

DEZE VIER NATUURLIJKE INGREDIENTEN MAKEN MALE XL

DE WERKENDE STOFFEN IN HET PRODUCT MALE XL

Een erectie komt tot stand door een opzetting van de bloedvaten. De bloedvaten naar de hart en spieren zetten bij een hevige kracht ambacht als seks uit, omdat er stikstofmonoxide in het lichaam wordt aangemaakt. Stikstofmonoxide prikkelt tot een erectie. Er komt kan namelijk meer zuurstof en bloed naar de penis worden getransporteerd. Hierdoor nemen de prestaties in bed enorm toe. In de testikels zit een uitvoerig maaswerk aan bloedbanen. Doordat de bloedvaten uitzetten worden de testikels ook groter en productiever.

POSITIEF EFFECT OP HET LIBIDO!

Het aminozuur L-Arginine doet je erectievermogen en je lust niveau overtreffen. De dosis aan L-Arginine in je lichaam is verenigd met de gelegenheid om een erectie te vormen. Als L-Arginine via het bloed in de penis terecht komt gaat deze zich omvormen tot stikstofmonoxide. Door de stikstofmonoxide verwijden de bloedvaten zich en gaan de zwellichamen (corpus cavernosum) zich ontspannen. Zodra je zwellichamen zich gaat ontspannen treed een erectie in werking, omdat er meer zuurstof en bloed naar je penis kunnen stromen. Je produceert meer en beter sperma omdat de doorbloeding naar je testikels ook verbetert. Door de hoge hoeveelheid L-Arginine in Male XL geniet je meer van het klaarkomen. L-Arginine geeft door de intensere orgasmes meer lustgevoelens. Het speelt daarom een belangrijke rol in de bevrediging die je voor seks voelt.

Stimuleert de aanmaak van testosteron

Veel afrodisiaca zijn aangewezen en verdwenen in de geschiedenis. Muira Puama is het natuurlijke ingrediënt welke altijd met kop en schouders boven de andere afrodiscia is gebleven. Het is de meest effectieve, natuurlijke en therapeutische benadering voor erectie problemen. Muira Puama extract relaxt de zwellichamen (de corpus cavernosum) van de penis.

Zink is een uitstekende mentale tonic. Door het adoptgene verbetert je vermogen om met stress om te gaan. Het verbetert de ademhaling door het vermogen van het lichaam te verbeteren. Zuurstof wordt goed opgenomen zodat deze efficiënt wordt gebruikt. Het verhoogt de korte termijn energie en de lange termijn energie. Zink Monomethionine ondersteunt mensen die veel denkwerk moeten verrichten en het helpt bij een snel herstel van extreme mentale inspanningen en zware oefeningen. Zijn aangename werking komt voort uit de phytochemicaliën die het zenuwstelsel en endocriene systeem helpen, om op een hoger niveau te komen.